De Branding doet ook mee aan de wielergekte

 

Een groot deel van de gebruikers van ‘de branding’ (dienstverleningscentrum voor personen met een verstandelijke handicap) woont en werkt in deze gemeente en is geïntegreerd in de gemeenschap. Daarom wilden we graag een bijdrage leveren aan Heule, dorp van de Ronde, en ging een groepje gebruikers creatief aan de slag.

De gebruikers namen deel aan het ontwerpen van unieke wielertruien, die het parcours en de toegangswegen in Heule zullen opfleuren. Vijf truitjes werden geselecteerd voor een ereplaats in het parcours door Heule. Ze maakten ook fietspopjes uit oude fietsbanden, die te zien zijn in de etalage van het KBC-kantoor in Heule centrum. Deze fietssupporters worden achteraf gratis verloot aan geïnteresseerden.

Daarnaast wordt een installatie verzorgd op de weide aan Preetjes Molen, tussen Heule Watermolen en Heule station. De gebruikers werkten met textiel, gecombineerd met oud fietsmateriaal, om fietsers te creëren die supporteren en genieten van de feestelijkheden. Het zijn twee elementen die ook heel belangrijk zijn in het leven van de gebruikers: genieten van feesten, en zelf fietsen.Je kan de paletten met vraagtekens nu al zien staan, op vrijdag 4 april werken we alles af en kan je het resultaat bewonderen!

logo de branding

0 Comments